Sunday, January 27, 2013

Ce le transmite Hillary Clinton femeilor moderne: Nu va mai vaitati atat

Secretarul de Stat american Hillary Clintonlanseaza o tirada indreptata impotriva femeilor care se plang in legatura cu greutatile pe care le intampina atunci cand vor sa gaseasca un echilibru intre familie si cariera.
Chiar daca a aparat mereu drepturile femeilor, noteaza The Telegraph, Clinton s-a aratat mai putin intelegatoare fata de mamele care incearca sa jongleze cu rolurile din viata femeii moderne.

"Nu pot sa suport vaitatul. (...) Nu pot sa suport tipul acela de paralizie in care oamenii tind sa cada pentru ca nu sunt fericiti cu alegerile facute. Traiesti intr-o perioada in care exista o posibilitate nelimitata de a alege. Banii cu siguranta ajuta, iar un astfel de privilegiu financiar dureaza. Dar nici nu trebuie macar sa ai bani. Trebuie sa muncesti pentru tine... Fa ceva!", le-a spus Hillary Clinton jurnalisitilor de la Marie Claire.

In replica, biroul secretarului de stat american a acuzat revista Marie Claire ca a creat intentionat o impresie gresita cititorilor, subliniind ca aceste comentarii au survenit in urma unei intrebari legate de Holden Caulfield, personajul principal din cartea "De veghe in lanul de secara". 

No comments: